11 februari 2005

Inför

Ikväll möts trefaldiga bandymästarna Vetlanda BK och mest mästarna Västerås SK på Tjustkulle. Båda lagen har en mycket stark defensiv och båda lagen kritiseras för att spela tråkig bandy! Men bandy ska väl inte vara kul, det går väl ut på att vinna, eller hur Hammarby?
En viktig spelare i VSK är Andreas Hammarbäck och i grundserien hittade han inte alls rätt, men nu i Elitserien har han börjat producera mål. Två andra spelare som VBK behöver hålla reda på är VM-spelaren Anders Östling och skyttekungen Michael Carlsson.
Vetlandas defensive motor Sergei In-Fa-Lin har problem med ljumskarna och det är osäkert om han kan spela ikväll. I segermatchen mot Hammarby gjorde Stefan Sjöblad en kanonmatch som "Sigges" ersättare och Fredrik Johansson, som var utlånad till Tranås BoIS, tog ersatte "Bubbens" och gjorde en härlig match!
I de två grundspelsmatcherna mellan gulsvarta VBK och grönvita VSK, vann VBK på Rocklunda med 2-0, medan det blev 2-2 på Kullen. Mitt tips ikväll står fast, det blir 3-3 och brorsan kan redan nu sätta in en tia på mitt konto. Mer inför hittar du på VBK:s sida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar