20 februari 2005

Inför

Vetlanda BK står med ena benet i kvartsfinalen efter storsegern med 7-2 på Motala Isstadion. Men! Man ska inte ropa hej förrän... Idag är det iaf dags för den andra åttondelsfinalen. Nu möts lagen på Tjustkulle. VBK räknar med att ställa upp med ordinarie lag, medan Motala saknar Jarno Aratalo, som bröt benet innan VM-uppehållet.
E
fter dagens fyra åttondelar är det dags för "lagens val", då lag 1-4 i elitserien får välja kvartsfinalmotståndare. Detta sänds för övrigt direkt i Radiosporten kl. 19.10. Enligt många så kallade "bandytänkare" kommer VBK, om man kom över bäcken, att få möta Edsbyn i kvarten. Daniel Engström, krönikör på "SvenskaFans/tjustkulle" tror att säsongen då är över för VBK. Kalhälls gulgröna bandyexpert han Hansson är betydligt mer optimistisk. Han avslutar det 21:a bandybrevet med: "Edsbyn väljer givetvis Vetlanda. Men det kan de få f-n för. För VBK är på gång. Här måste Edsbyn se upp. Jag blir inte förvånad om svenska mästarna blir utslagna här."
Personligen avvaktar jag med att tippa utgången i kvartsfinalen till efter matchen mot Motala, en match som jag hoppas drar mycket folk till Kullen. En som säkert är på plats är han Josefsson, som självklart firar sin födelsedag med bandy i världsklass. Blåggen passar på att säga GRATTIS. Matchen då? Jo den vinner bandyns bandylag med 6-2!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar