18 februari 2005

Kassaskåpssäkert...

VBK vann den första åtondelsfinalen mot Motala och det på ett mycket övertygande sätt, vilket slutresultatet 7-2 visar. Motala inledde bäst och tog ledningen med 1-0 i den 15:e minuten, men sedan tog VBK över matchen. Med två mål av B Einarsson och Svedberg inom tre minuter vände "di gule" på tillställningen. I den andra halvleken var det bara ett lag på banan och målen rullade in i jämn och fin takt. Kvällens VBK:are var självklart Björn Einarsson, som gjorde 3 av målen. Landets mest målfarlige försvarare Rolf Hedberg blev ikväll mållös, men vad gör det när VBK:s ryske back Andrej Sannikov äntligen fick göra en strut.
Nu blir det retur på söndag på Kullen och då är det bra att ha 7-2 i ryggen, när det är s.k. UEFA-regler som gäller!
Ö
vriga åttondelar slutade alla med favoritsegrar. Hammarby slog lätt Falu BS, Bollnäs krossade Boltic och Vänersborg vann hemma mot Broberg.