11 februari 2005

Oavgjort för VBK i svängig match

Inför endast 1 030 personer på Kullen kunde hemmalaget inkassera en ny poäng efter 5-5 mot sereiledarna Västerås. Det blev en mycket svängig match, där VBK tog ledningen med 1-0, sedan vände VSK till 1-2, men hemmalaget vände igen och gick till pausvila med 3-2.
I den andra halvleken chockades alla gulsvarta fans när Västerås gick fram till 3-5. Men starka VBK gav sig inte och på straff i den 63:e minuten kvitterade födelsedagskanonen Rolf Hedberg till 5-5. Efter det blev det mycket spel på mittfältet, båda lagen verkade nöjda med en poäng.
Vetlandas övriga gjordes av P-G Gustavsson, B Einarsson, Nordén och Svedberg. Mer om matchen senare.
V
illa BK krossade Boltic på hemmaplan och Edsbyn fick sota för Hammarbys snöpliga förlust mot VBK i onsdags. SAIK hade inga problem med att vinna hemma på Jernvallen mot Broberg. Vetlanda BK tappade en placering i tabellen och ligger nu på femte plats.