13 februari 2005

VBK gås Sandviken

Bandyns bandylag, trefaldiga mästarna Vetlanda BK har idag en mycket svår bortamatch. Klockan 17 skrinnar det i helgult välklädda bortalaget in på Jernvallens nyspolade isbana, för att möta "järngänget" SAIK. Gult mot Svart. Muhrén mot Bergwall. Det kan bara sluta på ett sätt! Vetlanda BK får revansch för den snöpliga 5-4 förlusten på Kullen och vinner med samma siffror. Matchen gäller mycket för båda lagen, då fjärdeplatsen i tabellen står på spel.
B
åda tränarna är enligt hemsidan.net optimistiska. Jacobsson i SAIK, säger att laget gjorde säsongens sämsta match i fredags, då Västerås vann med 3-1. Vetlandatränaren Kent Edlund förlitar sig på lagets fina bortastatistik (13 raka utan förlust) och att SAIK:s sex VM-spelare är slitna!!
- "Men vår bortastatistik talar för oss. Vi har helt klart en chans i den här matchen och skräms inte av alla stjärnor i SAIK. För oss blir det en oerhört svår match. Sex slitna spelare från bandy-VM måste snart få en negativ effekt för deras lag. Varför inte mot oss?", säger Edlund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar