22 maj 2005

Om sanningen ska fram

Så var det då äntligen utrett och konstaterat, att "det är dom rikas paradis, å ingen hör en långtidsarbetslös ... i alla fall i moderaternas (fablernas) värld. Föreningssparbanken har nu gjort en studie hur det skulle bli om vi lät, gud hjälpe, moderaterna styra konungariket Sverige. Då skulle den långtidsarbetslöse förlora ungefär 1.200 kr/månad, men på det svarar Mikael Odenberg (m):
- "Vi vet att då ökar ansträngningarna man gör för att skaffa ett nytt jobb".
Så var vi där igen, dom arbetslösa är lata av naturen. Bara dom kunde masa sig iväg till arbetsförmedlingen och söka alla jobb som är lediga, då skulle det ordna sig! Eller hur, herr Odenberg. Dessa j-a lata oduglingar.
Att moderaternas politik även försämrar för de sjuka är ju sedan länge självklart, men dom kanske blir friskare om dom får det sämre. Kanske man kan övertyga alla influensabakterier att dom stannar vid den svenska gränsen, om de sjuka får längre karenstid och försämrad sjukersättning.
Härliga tider - strålande tider, nu kommer i alla fall den moderata sanningen fram. Nu är det förhoppningsvis slut på han Reinfeldts sociala resa.

2 kommentarer:

  1. Nähä, du gillar inte oderater heller! Då blev det ett c kvar!

    SvaraRadera