13 juni 2005

Viktig Österseger

Öster vann den viktiga bortamatchen mot Västerås SK. Slutresultatet 0-2 (0-0) måste betecknas som mycket rättvist, Öster var helt enkelt klassen bättre i kväll. Positivt var att Per Cederqvist i matchens 49:e minut åter fick göra mål, Denis Velic gjorde i den 69:e minuten det andra målet.
I de övriga matcherna i Superettan, lyckades Örebro kvittera till 1-1 på övertid mot Degerfors. Toppmatchen på Gamla Ullevi mellan GAIS och AIK inleddes med läktarbråk och när matchen väl kom igång chockades hemmapubliken, AIK gjorde 3-0 i den första halvleken och matchen var körd för de grönsvarta Gaisarna. GAIS är fortfarande i serieledning, men nu bara en poäng före AIK. Öster ligger nu på sjunde plats i tabellen och tog in poäng på lagen framför. Härligt!!