14 augusti 2005

Grimsta IP - en mardröm för korvar

Grimsta IP visade upp sig från den absolut sämsta sida idag!

Det började riktigt bra. East Front vann supportermatchen. Kändes kanon! Domaren blåste igång matchen. Spänningen ökade. Anslagstavlan visade att Boden hade besegrat GAIS. Då var det kul.

Men sen var det inte kul längre. Det var helt enkelt inte kul idag.

Östers IF gjorde en riktigt, riktigt dålig match. Hemmalaget Brommapojkarna utklassade oss. 3-0 (0-0). Får man ta. Får man leva med! Inga kommentarer. Inga bortförklaringar idag. Gräset var bra! Absolut vindstilla! Båda lagen hade elva man på plan. Men varför???

Men korven då? Korven ja. Nu kommer vi in på ett för Grimsta IP känsligt ämne.

Om vi börjar med den grillade så får den två korvgubbar. Men det beror endast på att den korven åt jag direkt vid ankomsten till arenan. Då var man ju på helspänn. Lite svårt att betygsätta en korvstackare. Men nu efteråt. Efter förlusten. Möjligt. Mycket möjligt att det inte hade blivit två gubbar.

Den kokta med bröd. En katastrof. En riktig katastrof.
Korven var av dålig kvalitet. Kokt utan kryddor!
Helt smaklös. Serverades sprucken i ett torrt bröd.
Kan inte få annat än det sämsta betyget!

Mer om matchen på Östers hemsida.

Återkommer med bilder på våra härliga East Front. Känner inte riktigt för bilder just nu.

2 kommentarer:

  1. Å andra sidan är det inte speciellt svårt att vinna supportermatchen på Grimsta... När VSK var där var det grymt läktarövertag för Grönvitt. Men vad hjälpte det? VSK släppte också in tre mål på Grimstas gräs. 2 framåt dock men det hjälper ju inte heller som bekant.

    SvaraRadera
  2. Nej absolut inte "om sanningen ska fram"!!! Men ibland får man glädjas över det lilla. Jag hade hellre stått ensam där och frusit om Öster då hade vunnit!!
    Då hade säkert även korvarna fått bättre betyg!!!

    SvaraRadera