25 augusti 2005

Kopparvallen - En drömarena för alla utom för GAIS

Kommer ni ihåg Kopparvallen? En gång i tiden hemmaplan för sådana storheter som Ralf Edström, Roland Sandberg, Uffe Blomqvist och Conny Torstensson. Men det var för länge sen, så länge sen att man endast med Facit i hand kommer ihåg att det var på 1970-talet.

Men Kopparvallen är fortfarande hemmaplan för Åtvidabergs FF och det är med välbehag som jag ikväll skriver om denna klassiska arena. Kopparvallen. Det var här och ikväll som GAIS förlorade mot ÅFF. Det var på Kopparvallen just denna afton som GAIS tappade tre poäng.

Tack Åtvidaberg. Tack Kopparvallen. Nu syns vi inte på några år. Öster gås allsvenskan!!!

3 kommentarer:

  1. Jag njöt också av Åtvids seger igår. Skönt att vi östgötalag kan hjälpa varandra... Nu närmar vi oss kvalplatsen med stormsteg! "Härliga IFK!"

    SvaraRadera
  2. Det ser onekligen hyggligt bra ut för Öster. Men det verkar bli jämnt i toppen. Det är flera lag med bra chans på andraplatsen och kvalplatsen.

    I botten ser det dock riktigt illa ut...

    SvaraRadera
  3. jonny/johan: Jo det ser bra ut, men ... det återstår nio omg. 27 poäng. Det är ju självklart inte avgjort, men ibland gäller det bara passa på och njuta.
    IFK smyger på ... är väl numera bara sex poäng efter Öster.
    Vi har dessutom kvar att möta, AIK, Örebro, GAIS och Trelleborg. Huvva huvva för en höst!!
    För VSK ser det mörkt ut! Måste vinna över Frölunda och Falkenberg för att "känna chansen" .. Annars är det bara att börja tänka på bandyn!!

    SvaraRadera