18 augusti 2005

Långt ifrån de stora arenorna

Sverige besegrar Tjeckien i träningslandskampen på Ullevi. Henke Larsson imponerar. Långt från Ullevi och Göteborg ligger ...

... ishallen i Gnesta. Där spelades också en träningsmatch. HV71 mötte Södertälje. Det blev förlust för HV. SSK vinner med 3-0 i en stökig match. HV imponerar inte!!

Nere i Växjö, på Värendsvallen skadar sig Östers spelare en efter en! Två anfallare, John Pelu på träning och Freddie Borg i en B-lagsmatch blev de senaste på skadelistan! Men Östers ledning agerar snabbt. Ivan Dudic från Röda Stjärnan är redan på plats. Men, håller han i superettan?? Men med fyra forwards skadade är alternativen många!!

För grönvita Vetlanda FF i sydöstra division III, ser det betydligt ljusare ut. FF gjorde ju en kanonmatch på det öländska alvaret. 4-2 mot serietvåan!! Men nu väntar en ny match hemma på Vitalavallen. Växjö Norra kommer på besök. Det är dags att vända den dåliga trenden på hemmaplan. Vinst på lördag och vi nosar på tabelltoppen!!

VMS Elit krossade Vargarna från Norrköping i tisdags. 61-35 till hemmaförarna! Nästa vecka kör VMS två matcher. På tisdag retur mot Vargarna på Kråkvilan och på torsdag körs den inställda returen mot Masarna.

1 kommentar: