16 november 2005

... gås trendspaning

Bandy suger ...
.. säger en del!
Bandy är trendigt.
.. säger Blogwalk!
Bandy, på tredje plats.
.. trendigaste orden.
Är det sant?
Hur kommer det sig??
Fattar ingenting.
Bandy.
Av alla sporter.

6 kommentarer:

  1. Blogwalk???

    SvaraRadera
  2. Josephzohn: Men vi är ju ett antal personer som nämner bandy ett antal gånger på våra bloggar. Bara du hjälper nog upp statistiken till topp 10 själv...

    Forza VBK: Walk the line!

    SvaraRadera
  3. forza:
    Walk the line, sa Bill
    Walk the line, sa Bull
    Har jag redan gjort, sa Cash

    perspektivet:
    Hade en viss aning om det :-)
    Visst är det underbart, snart kommer hela bloggärlden att walka the bandyline :-).

    SvaraRadera
  4. Josephzohn: Om Cash hade vuxit upp i Vetlanda eller Li'kôping så hade han bara sjungit hyllningssånger till bandy. Det är jag övertygad om!

    SvaraRadera
  5. perspektivet:
    Engelska är ju inte mitt modersmål, men när jag översatte hans texter, Folsom Prison Blues, I Walk the Line, St Quentin m.fl, så visade det sig, att det är just bandy och endast bandy dom handlar om .. förklara det den som kan.
    På den tiden jobbade jag på ett företag, som sysslade med översättningar av engelska filmer. Konstigt och tråkigt nog genomförde dom en personalrationalisering direkt efter att jag presenterat mitt material för min dåvarande chef! Jag var då den som var tvungen att gå?
    Ibland grinar oturen oss bandyvännner rakt i ansiktet.

    SvaraRadera
  6. Josephzohn: Ja, visst är det så. Jag jobbade i en konsumbutik under studenttiden. Jag införde vissa nyordningar, så som bandykaffe för hela personalen på morgonen när vi började. Märkligt nog la han om schemat i butiken och jag liksom försvann ur schemaläggningen. Ibland grinar oturen oss bandyvänner rakt i ansiktet...

    SvaraRadera