19 januari 2006

... gås BAOB (uppdatering, Bandysyltburken)

B
Bandysyltburken, har inget med sporten bandy att göra. Bandysyltburken är egentligen en kaka, den kaka av pengar som bandyn producerar och som alla inom bandyn ska dela på. Nu har även fotbollens Lars-Åke "Jag ska bestämma allt" Lagrell upptäckt att det kanske finns pengar i folkets sport. Och när han Lagrell ser pengar, då agerar han. Han jobbar ännu i det tysta med sina idéer om bättre sponsor- och sändningsavtal för bandyn efter den modell han jobbat fram inom fotbollen. Han har dock gjort klart för bandyförbundet att om han nu arbetar fram en mer för bandyn lukrativ modell, då vill han självklart bestämma lite mer om hur bandyn ska spelas, hur spelarna är klädda och annat smått eller stort! Han har enligt Skattemyndigheten öppnat ett eget nytt konto i Norge.

Bandylexikon - BAOB ... bandylexikon.tk/
"BAOB - Det lilla lexikonet, med det stora innehållet"
"BAOB - På nätet sedan oktober 2005"


Andra bloggar om: , , ,

6 kommentarer:

  1. forza:
    Ja och vi är alla lika förvånade, men orsaken kanske kommer fram. För en sådan har han han Lagrell, han vet alltid vad han gör.

    SvaraRadera
  2. Inte konstigt att han lagrell vill åt krösamosen i en sån fin fyltburk! (din?)

    SvaraRadera
  3. fronning:
    Burken är borta.
    Lagrell likaså.
    Ring polisen.

    SvaraRadera
  4. AAAAArgh!!! Det är påringt! Jag sk-ter i krösamoset; han får banne mig ta hur mycket han vill; men BURKEN!! S-tans Lagrell! Så j-vla opålitlig!

    SvaraRadera
  5. mr f:
    Aha, det är burken du är ute efter.

    Vad gäller L-Å så är jag säker på att detta bara är en skenmanöver. Han har säkert några för bandyn bra grejer på gång. Där både .. tja iaf han tjänar pengar.

    SvaraRadera