15 april 2007

1-1 efter första ...

Man känner igen sig, skulle man kunna sammanfatta årets första halvlek. I ett strålande fotbollsväder och på en ljuvlig grön matta, startar vi årets säsong på ett liknande sätt som vi genomförde förra året i allsvenskan. Vi släpper in skitmål. Men som tur är så gör vi mål i år vilket vi hade svårt med i allsvenskan.

Efter Häckens 1-0 mål, innickat av Mambo-Mumba, ett mål som sagt såg lite billigt ut, darrade vi en aning i de bakre leden, men de sista 10 tog vi över och i den 4o:e minuten kunde Teofore Bennet kvittera på biljardaktigt sätt!!

En hyfsad match hittills, med två jämna lag, där Häcken till en början var snabbare, kvickare och lite mer kreativa. Vi är mer stereotypa och förutsägbara, vi spelar hyfsta snyggt på mittfältet, men sedan är det stopp. Hittils har det mest handlat om att slå långa bollar på Teofore "Bengt" Bennet. Vi måste få med Freddy Borg mer i anfallsspelet, vi måste få en större variation helt enkelt. 1-1 känns dock mycket rättvist.

Även Myresjö har spelat årets första halvlek, möter IK Heimer på bortaplan i. Där står det 0-0. Myresjö spelar i år i den nya tvåan, Division 2 Mellersta Götaland.

I allsvenskan håller BP 0-0 mot Kalmar på Fredrikskans, ska luarna från Bromma överraska en gång till??

Andra bloggar om: , , , ,