17 april 2007

... gås felpass, sega ben och frustration ..

Landskrona BoIS fick poängmässigt en kanonstart i årets upplaga av Superettan, för 1-1 mot nykomlingarna Enköping måste betraktas som en sådan, i alla fall om man jämför med förra året :-). Men det var det ingen höjdarmatch som de dryga 4 000 fick vara med om. Enligt SF/Fotboll var det "felpass, sega ben och frustration" för hela slanten från hemmalagets sida. Favorittyngda Landskrona ska nog vara glada över denna poäng, för det var Enköping som kontrollerade matchen och Landskrona känns mycket uddlösa och jakten på en målskytt måste fortfarande ha högsta prioritet i det svartvita lägret ...

I dagsläget känner jag ingen större oro för att jag ska behöva bjuda "ettorna" på bullar, som jag lovat landskronasupporten Buster om Landskrona besegrar Öster den 7 maj. Vilket känns bra både för mina småländska gener, samt för barnens bmi-hälsa :-)

På Idrottsparken i Norrköping var det folkligt, festligt och nästan fullsatt när hemmalaget med mycket möda och stort besvär till slut lyckades få hål på östgötakollegorna från Åtvidaberg. Drygt 11 000 på läktarna fick se Gardar Gunnlaugsson slå in matchens enda mål i den 87:e minuten.

Sundsvall-Mjällby 0-0. Vad kan man mer skriva!?!?

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar