22 april 2007

... gås grusplan ..

En grusplan är inte bara en grusplan, en grusplan är också en ny avdelning på SvenskaFans/Fotboll och det är inte vilken avdelning som helst. Nej, nej, det är här du kan du följa lagen långt, långt bort från de stora arenorna. Det är här du kan läsa om lagen med de fantasifulla namnen. Underbart. Härligt. Idrott när den är som bäst.

Hur gick det för BK Korpulent? Örat BK vann i alla fall över Countryside!! Även The Black Snappers vann sin premiärmatch ... och till min stora glädje ser jag att jag nu även kan följa hur det går på Paradisvallen. Jo det är sant Bäckseda IF finns med och då även deras hemmaarena Paradisvallen, annars mest känd för sina midsommarfester!!

Enda skuffelsen med "Grusplan" är att lokalkonkurrenten Hvetlanda GIF lyckats trassla in sig hit, medan di gröne lyser med sin frånvaro. Men jag har påpekat det för lagledare Palmberg och han har säkert slagit på den stora trumman och har han inte det, blir det säkert liv i luckan nu när dom ser det här vitt på grönt!! Som en ren och grön serviceåtgärd, Palmberg, Lind här anmäler ni la Squadra Verde. Skjut inte upp det ni kan göra redan ikväll!!

Från och med idag tänkte jag använda denna rubrik ... gås grusplan .., när jag har något att rapportera från de lägre fotbollsregionerna!

För övrigt så spelade Giffarna oavgjort 1-1 i dagens premiärmatch mot Österbymo.

Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

  1. Även mina nuvarande adepter har hittat in på grusplan (trots att vi lirar gräs), Fruängens IF (iklädda polka-randigt likt storheter som 1.FC Köln). Dock är grusplan-sidan (skött av en av killarna i laget) ännu inte lika väluppdaterad som lagets egna sida, www.frunken.tk.
    Välkommen in! Ditt blivande lag i sthlmsregionen? =)

    /Coach Sääf

    SvaraRadera
  2. Va?
    Har du lämnat Örjansklubben??

    Grusplansidén är helt enkelt underbar tycker jag.
    Att även fotbollen långt från san Siro kommer ut på netet!

    Jag ska moget överväga om frunken ska bli mitt nya stockholmslag i mitt hjärta :-)

    SvaraRadera
  3. Örjansklubben var fint, men en tillfällig lösning under förra hösten - det funkade då iom att jag tillbringade rel. mkt tid i småland, men nu hade det varit i princip ogörligt.
    Sedan nyår är det istället Fruängen i södra femman som gäller, och hittills har serien inletts med en förlust och en seger.
    Och visst är grusplansidéen suverän, framförallt kul med alla udda korpengäng som annars inte skulle bemödat sig med att fixa en sida. =)

    Gött med tre pinnar igår också mot skåningarna!
    Vi hörs
    /J

    SvaraRadera