22 april 2007

... hyfsade resultat i Superettan ..

Fyra matcher idag, med hyfsade bra resultat om man är Österanhängare! Norrköping tappade en poäng när man gästade Listerlandet. 1-1 mot Mjällby imponerar inte och vi tackar och tar emot alla missade poäng! Kampen är hård men rättvis.

Enköping fortsätter att överraska, förra omgångens 1-1 mot Landskrona följdes idag upp med en trepoängare mot Sundsvall och detta på bortaplan! Sundsvall nämndes ju som en favoriterna inför, men hittills har det endast blivit en poäng! Enköpings nye tränare Jesper "Vänsterfoten" Blomqvist må gå på kryckor, men det gör inte Enköpings spel! Tackar Enköping!!

Örgryte blev det tredje laget som kan ståta med sex poäng efter två omgångar. Ljungskile på bortaplan var ingen match för ÖIS, som verkar vara bättre än vad de flest experter förutspådde.

Smålandskollegorna med hemvisten Stadsparksvallen vann säsongens första, när man på bortplan slog "Vulkanern" från Degerfors. Matchens enda mål avgjorde det hela, ett mål som gjordes av lillebror Elmander. Fyra poäng på två matcher är nog trots allt något som tränare Nordin är nöjd med och så länge J-Södra nöjer sig med att vara näst bäst i Småland, kan även jag glädja mig åt både spel och mål från den södra sidan!

Imorgon avslutas den andra omgången med två matcher. Vi möter Bunkeflo och Landskrona reser till Norrköping för att möta nykomlingarna Sylvia, "Sylvia's mother says, Sylvia's busy too come to the phone .."

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar