15 april 2007

Ja Mo do(m) leva

Grattis Modo!!

Svenska mästare i hockey 2007 och mycket värdiga sådana. Tyvärr strulade givetvis mitt, numera världsberömda bredbandsteveutbud, men enligt en av mina favoritexperter Lars-Gunnar Jansson på Radiosporten var Modo igår det klart bättre laget, så det är bara att likt sädesfälten buga sig för gamla Alfredshems IK. Kan inte annat än erkänna att djupt här inne i mitt hockeyhjärta känns det ganska bra trots allt. Det känns bra att Modo vinner. Klubben är en storproducent av bra hockeyspelare och hela Ö-vik ÄR hockeykultur på någé vis, dessutom känns det ju lite bättre att HVi71 blev utslagna av just svenska mästarna :-) Så än en gång GRATTIS Modo, The Heart of Hockey.



Det är nog ganska självklart att Haraldrig sett så glad Lückner kommer att utses till årets tränare, att han Sundström kommer att utses som den viktigaste spelaren, att Krizan är elitseriens bäste målvakt. Men man får inte glömma bort "gamlingarna" Svartvadet, Timander, Hedin och Salomonsson, som klev fram när det bäst behövdes.

Idag börjar svensk fotbolls svar på Champions League - Superettan, av hockeysäsongen återstår endast ett VM, ett VM som avgörs i Ryssland. Våren är här kung Vinter har abdikerat och idag ska han Lundh på fotbollskanalen.se berätta för oss andra hur Superettan slutar, men redan igår avslöjade han i krönikan "Myterna skymmer klubbarna", att Häcken vinner?? Det jag direkt funderar över är vad skymmer hans spåkula?? Kan det vara som så att han glömt ta bort presenningen??

Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar