30 april 2007

Var vi det bättre laget?

Öster tappade trots min otro att vi skulle göra det, en poäng borta mot Falkenbergs FF, ett Falkenberg som dittills spelat oavgjort mot Sylvia och fått storstryk av Häcken. Ett Falkenberg som vi helt enkelt bara ska vinna mot! Visserligen var vi i ledningen två gånger, men vem bryr sig? Inte står det med i några resultatböcker när säsongen är över. När säsongen är över då räknas bara poängen ...



Då hjälper det inte att vi var det bättre laget när vi mötte Falkenberg på bortaplan! Å andra sidan, var vi verkligen det bättre laget? Vet faktiskt inte? Det enda jag vet är att vi tappade två poäng, att vi tappar mark i förhållande till serietoppen, att vi släppte in två nya nickmål!! Här har du något att jobba med Giles Stille!




Nykomlingarna Sirius ångar på, igår kom tredje raka vinsten, 3-0 över Mjällby. Sirius leder nu Superettan och tränarduon Millqvist och Sundgren kanske har nåt stort på gång. Synd bara att det återstår 27 omgångar. Mest imponerar gamle AIK:aren Daniel Hoch, igår gjorde han alla tre målen och han toppar skytteligan med sin fem strutar!

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar