21 maj 2007

Gör ju i alla fall mål ...

Hade Sylvia tagit en trepoängare mot ÖIS hade vi ramlat under nerflyttningsstrecket. Så illa är det faktiskt. Nu blev norrköpingslaget totalt förnedrade på hemmaplan. Örgryte vinner med hela 4-0 och för det rödblåa laget ser det betydligt ljusare ut. Tack vare att Sundsvalle mycket sensationellt förlorade nere i Falkenberg så avancerar ÖIS upp till en tredjeplats!

Men jag är lugn, nu är jag lugn, för vi har ju förlorat färdigt, eller hur Stille?

Kvällens stora överraskning blev Bunkeflo som helt respektlöst slog Landskrona BoIS med hela 4-1 inför 5 400 på Gamla Malmö IP. Landskrona är på samma kräftletningsresa som Öster, men Boisarna gör ju i alla fall mål :-).
Ikväll var det gamle backen Kalle Corneliusson som gjorde målet! Men även för Landskrona ser det just nu mycket, mycket mörkt ut och det är en uppgiven och besviken målskytt Corneliusson, som intervjuas på fotbollskanalen.se. Dags att ringa Lundh? Kanske han kan tipsa om någon ledig målskytt!

I Jönköping är glädjen total och Olle Nordin segerdansar säkert i bussen på väg hem till Jönköping just nu. J-Södra tog en ny trepoängare på Enavallen. Övertygande 3-1 mot Enköping. J-Södra skuggar Örgryte på fjärde plats. J-Södra - Bäst i Småland. Vem trodde det när säsongen var ung och grön. Inte jag och absolut inte Lars-Åke!

Tack Halmstads BK. Tack Martin Fribrock. Nu ligger vägen rakare än någonsin ...

Kalmar toppar allsvenskan ur led är tiden.

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar