29 maj 2007

Grattis Norrköping ..

Grattis Norrköping, Norrköping åter i Allsvenskan?! Norrköping ångar på. Igår blev det en bekväm 3-0 seger mot Falkenberg och mycket talar nu för att Norrköping redan nu kan sikta in sig på allsvenskt spel nästa säsong. Laget ser oerhört stabilt ut igår mot Falkenberg hade man enligt välunderrättade Pekingkällor, 27 avslut, 18 av dem på mål och tre i mål. Imponerande.

För det andra östgötska gamla storlaget Åtvidaberg går det också bra just nu. Efter en bedrövlig säsongsstart vann man igår igen. 2-1 över Bunkeflo och nu har ÅFF dubbelt så många poäng som "Eleganterna".

Degerfors med sin nye tränare förre stjärnspelaren och klubbens sportchef Andreas Andersson fördubblade sin poängskörd efter 0-0 mot Enköping. Nu får vi hoppas att hjulavskruvningsidioterna är nöjda med detta resultat!



Kvällens bästa och härligaste resultat kom på Russinsunda. Där var det hemmalaget Djurgården som vann det prestigefyllda allsvenska derbyt mot AIK med 3-1 inför hela 32 000 åskådare. Kvällens matchhjälte blev Daniel Sjölund som på en minut vände 0-1 till 2-1. Ett stort tack till AIK:s försvar och målvakten Daniel Öhrlund. Det är sånt här som ger mig fotbollsfeber! Jag bara älskar bär AIK får stryk. Jag bara gör det!!

tack - daniel sjölund

Däremot känns den ständiga skadegörelsen och bråken efter och före dessa matcher som iskallt trista.

Helsingborg bör skicka ett medlemsbevis i HIF till domaren Jonas Eriksson eller han kanske redan är medlem i föreningen? Har vi sett en klarare missad straff?? Björck river ner Näfver och domaren ser ingenting. Märkligt!! Hade Örebro fått 2-0 där hade aldrig Helsingborg vänt! Nu gjorde man det och det ska Stuart Baxter tacka Jonas för! Men inte skruvar dom rödblåa suportrarna av han Erikssons hjulmuttrar för det, dom muttrar säkert i ett hörn men mer blir det inte ...

Inför 30 000 åskådare på Ullevi ska IFK tacka Robert Lind och alla andra gudar för trepoängaren. Dåligt spel och ett straffmål av Marcus Berg gör att Blåvitt hänger på i toppen.

Till sist. Danskjävlarna på lördag. EM-kval på Parken i Köpenhamn ...

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar