16 maj 2007

... gås en tung hemmamatch!

Det är nog sanningen det, att vi går en tung hemmamatch till mötes imorgon! Vi är en aning vingklippta, precis som "Parkens vita hjältar" skriver. Vi är en aning vingklippta efter en bedrövlig start på årets säsong. Endast en vinst, mot Bunkeflo, två förluster, båda mot förväntade topplag, känns inte precis så som man hoppades att året skulle starta.



Lägg därtill skadeläget, får vi ihop fullt lag? Zavadils nya resa till Tjeckien kunde inte komma olägligare. Det enda som talar till våran fördel är revanschlusten. Kan inte finnas en enda rödblå spelare som inte vill revanschera sig efter 0-3 förlusten mot Giffarna!

Nu möter vi ännu ett topplag och vi möter ett topplag som till skillnad mot oss rödblåa har infriat förväntningarna.

IFK Norrköping ligger tvåa i serien med sina elva poäng efter en strålande inledning på säsongen, enda laget med en nolla i förlustkolumnen säger väl det mesta.

Vi har fem. Poäng alltså. Säger väl också det mesta!

Med våran nuvarande form, skadeläget och Zavadils bortvaro känns det lite oroligt. Än så länge finns det inget på hemsidan om truppen, skadeläget, men på den rödblåa SF-sidan finns ideerna .. om hur han kan göra han han Stilles.



Avspark på Värendsvallen redan kl. 17:00 imorgon torsdag. Och är det inte typiskt så säg, att just morgondagens match sänds på Sport/Expressen.

Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar