21 maj 2007

... gås färdigförlorat ..

Det var Degerfors tränare Mark Selmer som sa så, "nu är det färdigförlorat", sa han inför cupmatchen mot Åtvidaberg. Egentligen sa han, - "Nu jävlar har vi förlorat färdigt", men rubrikmakaren ändrade lite. Nåväl. Det hjälpte. Degerfors vann med 3-2.

Men sen var det slut. I serien gick det som vanligt, stortorsk igår. Mjällby vann med förnedrande 5-0. Rena rama Barcelonasiffror!! Det blev ett av historiens kortaste vulkanutbrott!!

Så kan det gå, men så ska det inte gå för oss! Vi ska ta hans ord på allvar. Vi ska ta Mark Selmes ord på allvar, för oss ska det vara färdigförlorat.

När vi åker från Uppsala på söndag, ska det var färdigförlorat. När vi åker hem från Uppsala Pingstdagen, ska det vara färdigförlorat. När vi åker hem från Uppsala på Mors dag, ska det var färdigförlorat. Nu jävlar ...

Nu djävlar ska kräftgången vara över. Nu ska det orättvisa fotbollslivet vara över. Nu är det banne mig färdigförlorat ...

Cederqvist, nej tack. Förre Österspelaren Pär Cederqvist får inget nytt kontrakt. Walshall tackar för den här tiden och jag hoppas vid Robert Lind att inte sportchef Rydén inte erbjuder honom ett kontrakt. Vi har nog med ineffektiva forwards :-).

Vart tar alla talanger vägen? För 30 år sedan, under vår allsvenska säsong 1977 släppte vi fram 5 debutanter. Alla gjorde succé! Pär Cederqvist - Nej tack!!

Var är våran Oremo?? Fotbollen var inte bara bättre på Gunnar Nordahls tid. Öster var bättre på Stig Svenssons tid!

Nu djävlar får det vara färdigrest. Färdigrest för Zavadil. Nu får det vara nog, sa klubbdirektör Rydén. Är han inte tillbaka på måndag, så ...

Inte mer än rätt. Är man under kontrakt, så är man och då tillhör man ett lag och då ...

Idag är det måndag! Nu får vi se vem som rest klart?

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar