29 juni 2007

Dagens Håkan Arvidsson

Läste på den numera "tungt regngråa betongens sida" om vad han sportchef Arvidsson hade sagt till gamle tennisstjärnan Janne Gunnarsson från radio Kronoberg efter gårdagens blytunga förlust.

- "Vi har svårt att göra mål och släpper in för lätta mål."

Inte speciellt imponerande analyseringsförmåga, men ack så riktigt! Och. Men.

Det jag imponeras över mest är hur en supporter som inte sett Öster vinna på hemmaplan sedan den 12 september 2005 oavsett väder, vind och betong orkar att slå på radion för att höra om ännu en förlust :-)

Lyssnar man vidare på han Arvidsson, så skylls det på mot- och oflyt, "även med 10 man är vi minst lika bra om inte bättre än Åtvidaberg". Men att tala om kris det vill han inte han sportchefen och att byta ut tränarduon firma Gilles & Wibrån är inte aktuellt.

Snälla Håkan Arvidsson vi ligger sist i tabellen efter 11 omgångar, det hade varit helt okej om vi hade varit Degerfors, Enköping, Sylvia eller de andra tippade bottenlagen, men vi är stolta Östers IF från Växjö och vi är de rödblåaste eleganter som Robert Lind i Kramfors någonsin skapat och vi tippades vara med i toppstriden, eller hur Håkan Atvidsson, men nu ligger vi ligger. Vi ligger sist, sist, sist, sist.

Hur länge ska du vänta?? Hur länge ska vi vänta?? När går bussen??

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar