20 juni 2007

Dagens Vetlanda

Ur Vetlanda-Posten ..
Det fanns fler hjältar än Holta! Bosse "Speddvajdoktorn" Wirebrand, vilken taktiker, vilken slugger. Dessutom var det de två nyförvärven Karol Zabik och Lukasz Jankowski som slog till med en femetta i det 15:e och näst sista heatet. Sa jag att Wirebrand är en taktiker av rang. Sa jag att vi vann??

VMS Elit - Bajen 49-47, smålänningar när vi är som bäst!

Rapport från morgonpromenaden - "Nollan runt".
Man byter plåttaket på gamla Übelska huset, vilket säker behövs, huset byggdes ju 1905! Även det gamla plåttaket på kaptenen Palmbergs far behöver läggas om :-).

Vi mötte en "Netto" som vid gräsklippning slagit huvudet i en körsbärsgren. Vägverket bör omedelbart göra en ny skylt! Se upp för utstickande grenar. Skicka sedan en till Palmberg sr.

En glasspaus vid torget.
Kulglassen i metropolen är två kronor billigare.
Galleri Tavlan å ramen kommer bland annat med japansk papperskonst i sommar. Galleriet håller öppet när galleristen är där. Återkommer med mer detaljer.

Viss oro på stadens torg. Idag tas beslutet om de sociala chefernas vara eller icke vara, men det får du läsa om i andra medier. Sa jag att jag äter glass?

Ikväll spelar la Squadra åter mot Hagapojkarna, nu på bortaplan. På Vallen blev det 3-3. Då var det premiär, sedan dess har vi bara blivit bättre och bättre, men det är "les lus dö Haga" som leder serien, så vi får nog nöja oss med 2-1. Hoppas dessutom inte att kaptenen har gått i pappas nickfotspår!!

Imorgon är det en händelserik ny dag! Men minns du 1967?

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

  1. Vad vore metropolen utan nollan. Inget!! Vi dyker upp i metropolen på m-afton och har med oss stövlar

    SvaraRadera
  2. Metropolen och serien Knasen utan Nollan vore som en dag utan sol, som en middag utan vin!
    Och nu när Übelska har fått nytt plåttak då kan man gå hela rundan utan stövlar???

    SvaraRadera