11 juni 2007

En viktig seger ..

Tänkte göra en kort summering, men det är inte lätt så här direkt efter slutsignalen. Vi vinner med 2-0 efter en gastkramande andra halvlek. Efter 20 minuter in i den andra halvleken ökade J-Södra trycket mot vårat mål. Olle Nordin gör två offensiva byten och jag är glad att jag har nerver av stål.

Så kommer då det underbara 2-0 målet av Zavadil. Det är en bjudning av södras målvakt, som är långt ute på kanten och i kamp med Nouri serverar han Pavel som från sidolinjen lyckas skruva in bollen i mål, ett mål i världsklass!!

Bäst i Öster i afton är utan tvekan firma Bild & Fidde, ett mittbacksspel som Barcelona skulle haft i söndags :-). Men liksom mot BP på Stadion så slarvpassar vi för mycket på mitfältet, vilket gör att vi inte kan vända spelet tillräckligt snabbt, vi ger motståndarna för enkla tillfällen att kontra.

Men det viktigaste i kväll var ändå att vi vann, det kommer att ge oss lite lugn och ro, vilket vi behöver.

Värre är det för "Lundhs Landskrona". Ny förlust i kväll mot Sirius med 2-0 och jag sätter min och Lagrells alla guldhattar på att det blir ett tränarbyte där nu i veckan!

Andra bloggar om: , , , , ,