26 augusti 2007

Dagens Torped

Nichlas "Torpeden" Torp är junioren som inte kastar in handduken när motståndaren kastar handskarna. I fredags spelade vi en träningsmatch mot Kloten och då smällde det friskt när han Torp var på isen, så länge han nu fick vara kvar. Han åkte till slut på ett matchstraff och tyvärr en axelskada, men det är en tuff kille så han är säkert snart tillbaka på isen och i utvisningsbåset.

Sa jag det, sa jag att han fortfarande bara är junior, han är endast 18 år fyllda.

För övrigt ser det ljust ut för HåVeBlå, vi vann Frotté Cup i Nyköping, vilket jävla namn på hockeyturnering!! Frotté Cup och så ställer vi med både Lance Ward och Torpeden :-) Nåväl vi vann finalen över Modo och i den ovan nämnda "träningskampen" slog vi Kloten med 4-0.



Andra bloggar om: , , ,

6 kommentarer:

  1. HELLO.
    They are found to me in yours blog for case.
    Me dispiace only that I do not know the language for being able to read yours written, because I a lot the reading. But they are equally happy for being here and for leaving my salutes you. Mine blog and of sun poetries if you have a poetico mind and you want to visit it of I would be happy… I WAITED FOR to YOU? THANKS
    LINA

    SvaraRadera
  2. Rättning: Skadan drog han på sig i fredags. Det var ett rejält slagsmål mellan de två spelarna. Och turneringen gick även under namnet "Nyköpings Hockeyfest".

    SvaraRadera
  3. Kan också meddela att Ward och Jämtin inte borde behöva någon bostad i Jönköping, de båda tillbringade mycket tid i en liten, liten etta under hela turneringen, medan HV fick klara sig med fyra utespelare! Det är bara att inreda utvisningsbåset i Kinnarps Arena! :)

    SvaraRadera
  4. Rättning i ledet!
    Utfört!
    Vi blir grymma i år; Ward, Torp, Jämtin och så han Ledin från FBK :-)

    SvaraRadera
  5. Är det ishockey ni pratar om eller?

    SvaraRadera
  6. Jag förstår att du undrar?
    Frotté Cup hahahaha.
    Hur går det LHC, får ni ihop lag iår??

    SvaraRadera