25 september 2007

Dagens Glassålågi

Nu har det gått ett år sedan sist. Året är nu 1977 och GlaceBolaget börjar mer och mer förstå att bandy är glassporten nummer ett och att Vetlanda BK kommer att bli bandyns bandylag. Med nyheter som "Succé" och "Final" känns det nästan som om produktutvecklarna hade spåkulor på jobbet. För hur kunde dom annars ana att VBK skulle ta sitt första SM-guld om nio år??

Dessutom kan man konstatera att 89:an nu är borta, det blev bara 2 år och det hade varit bättre med 69:an!



När det gäller Triumfglass så gjorde dom en flört med travsporten detta år och lanserade glassen "V5 Jätte", men så blev också 1977 ett av de sämsta i företagets historia!



Andra bloggar om: , , , , ,

4 kommentarer:

  1. Nu har jag skrivit två jävligt konstiga meddelanden så nu funderar jag på att ge upp. Blir bara fel med länken! Hjälp!

    Men hur som helst så är du ju ute och cyklar här. Det var Brobergs som vann SM-guldet 1977 och det är ju förstås det som GlaceBolaget syftar på här.

    Kolla här

    SvaraRadera
  2. Ja jag såg det och jag trodde jag hade råkoll på vilka kartor som du fått tag i via GB och tänkte hoppa över dom, men året 1977 kan man ju inte få för mycket av, även om du i dina fantasier är helt fel ute.
    Du kanske inte är ute och cyklar, men nog halkar du omkring på bowlinghallsgolvet!

    GB har aldrig haft Broberg i sina tankar, däremot kan det vara som så att hon Anna Book hade det men det är ju en annan schlagerfemma!

    SvaraRadera
  3. 1977 är året. Final och Succé är glassarna. Blir inte tydligare än så!

    SvaraRadera