23 september 2007

Dagens Slut

Det blev en spännande avslutning när VBK och Hammarby möttes i Champions Cup i matchen om platserna 9 och 10. Vi ledde i paus med 4-2. Men efter det att Hammarby reducerat till 3-4 hände det inte mycket förrän matchklockan med sakta mak tog sig upp till den 80:e minuten ...

Då började det hända saker igen. Hammarby fick en straff och Lasse Karlsson skrinnande fram. Den gamle gripenspelaren tog i för hela Södermalm och miiiiisssade! Tackar som bjuder.

Nu följde en grön anstormning som man inte sett maken till sedan han unge herr Josephzohn gjorde lumpen!! Tre resultatlösa hörnor och så hände det som brukar hända när la Squadra Amarilla är som bäst, vi kontrar och får en straff.

Alla vi som älskar VBK och följer matchen via "Cupens Live-service", ser framför oss hur han den notoriske strafffskytten Roffe Hedberg gör sig klar. MÅÅÅL!! 5-3 av Christoffer Edlund?? Va??

Samme Edlund gör sedan 6-3, men då har undertecknad redan gått ner i tvättstugan för att hämta upp tvätten:-). Rubriken på cupsidan värmer lika bra som det bästa torkskåp på Brahegatan 4. Effektivt Vetlanda sänkte Hammarby.

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar