25 september 2007

Dagens Spitfire

Nånstans måste man ju fira. Så varför inte på Spitfire? Nä precis. Exakt. Ett lätt kalas för att fira att skatten förvandlades från en minus till ett plus (tack broder) kan man ju lugnt förlägga vid Spitfires bardisk!

Och.

När jag satt här i söndags, då jag inte firade nånting, fick jag tips om gruppen Low. Ikväll var det en helt ny bartender, "Love me Tender" och nu var det helt andra tongångar i barens högtalarsystem. Minst lika ljuva! Mazzy Star! Likt Low från det glada 1990-talets början! Enda skillnaden är att till skillnad mot Low så var Mazzy Star nerladdningsbara på Limewire! Så just nu fylls plastdunken med "Fade Into You", "Be My Angel", "Bright As Yellow", "Into Dust" och andra "mästerverk"!!

Mazzy Stars finstämda musik blandades med ett trevligt samtal om musik med henne i baren och grannen till höger, som hade sin arbetsplats på det Kungliga biblioteket och kan man ha så här trevligt för skatteåterbäringen, unnar jag att alla medborgare får återbäring. Mer skatteåterbäring till alla!!

Det jag kan fundera över är ju var i helvete var jag under 1990-talet? Jagade jag skithus? Käkade jag glass??

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar