20 september 2007

Dagens Vältränade

Har inte den blekaste om hur matchen gestaltade sig, men nog känns det som om vi är oerhört vältränade. Visserligen blev det 2-5, men det kan bara betraktas som ett mycket bra resultat. Efter 0-3 efter den första kändes det lite oroligt. Att "Moröttterna" skulle vinna det var ju på förhand klart, men vi håller jämna skär i den andra halvleken och det känns mycket bra! Dom har ju redan spelat några matcher på stor is, medan vi har trängts på små badkarsrinkar.

Att sen våra notoriska målskyttar han Löftstedt och han Björn Einarsson, hamnade i målprotokollet, även idag, den första matchen för säsongen, känns ju också väldigt lugnande.

En avgörande detalj är ju att Bollnäs gör fyra av sina fem mål på fasta situationer! Vi hade 11 hörnor men inga mål. Tänk vad som kunnat hända och tänka vad som händer när dom detaljerna sitter ...

Imorgon klockan 10.00 möter vi det ryska laget Raketa Kazan med bl.a. Hellmyrs, Lampinen och han Mossberg, samt en del ryska stjärnor! Men det är inte kvaliten på spelarna i Raketa som oroar mig mest. Nej det som sätter vissa griller i huvudet på undertecknad är det fantastiska att alla spelarna är mittfältare och/eller målvakter och alla i truppen är 27 år!! Det blir nåt att bita i för våran tränarduo :-)



Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

  1. En mer komplett lista på Raketa pelare hittar du på Bandyidan.nu

    SvaraRadera
  2. Då får vi hoppas att firma Patrik & Patrik läser bloggen och hamnar hos dig på Bandyidan.nu??

    SvaraRadera