21 oktober 2007

Dagens Finaler

Efter en kort promenad runt i det sanna, skräpiga och skitiga Stockholm, kan jag med glädje konstatera att återväxten är bra. Inte återväxten på folk som skitar ner och inte plockar upp efter sig. Där har jag varit lugn länge, där har jag sett att vi inte behöver oroa oss. Det vi kanske behöver oroa oss för i Stockholm är väl mer hur återväxten ser ut bland de s.k. sturplansprofilerna?? Men det är en annan femma, när det gäller annan skit är jag lugn.

Stockholm kommer att vara skräpig och skitigt i många år framåt.

Nu var det dock inte den ovanstående nämnda återväxten jag hade i tanken när jag började detta inlägg. Det var den gula bandyåterväxten jag tänkte på. Det var den återväxten som jag med glädje ånyo kan konstatera är god! Återväxten av bandyspelare i Vetlanda äro god!

Vi är i final. Vi är i final i Edsbyn P17 Cup. Vi slog Örebros SK med klara 5-2 i semifinalen och nu är frågan bara vilka vi får möta i finalen? Sandviken eller Edsbyn??

Att vi sen går till final i Smålands -DM utan han Svedboms hjälp tar jag för givet. Vi är i en annan division än de övriga bandyspelande smålandslagen! Så är det bara. Ska vi få nt motstånd i DM-bandy måste vi nog flytta Vetlanda till Hälsingland :-)

Dagens finalfrågan är bara vilka vi får möta?? Nässjö? Tranås?? Jönköping???

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar