30 oktober 2007

Dagens Återkomst

Framgång föder framgång sägs det och om det stämmer så har vi gröna supportrar en härlig säsong att se fram emot och efter två framgångsrika säsonger med han Dejan i spetsen där vi nått kvalspel till trean båda åren, har vi dessutom nu bytt tränarpar. Inget lämnas åt slumpen, inget kan gå fel!!

Huvudtränare blir Tomas Lundgren, han till vänster med ölen (!) och Daniel Carlsson med en tolvårig, heter de två herrarna som nu ska se till att La Squadra Verde tar steget ut i Europa!


Han Lundgren är ett känt tränaransikte i Vetlanda FF, han har tidigare tränat di gröne. Redan 1987 gjorde han sitt första år som slavdrivare och återkom sedan 1990-94. Han har även spelat i den vackraste av alla gröna tröjor, så nog har han hjärtat på rätt ställe!!

Daniel Carlsson jobbar som tennisinstruktör och har spelat i fotboll i IFK Farstorp och det räcker ju gott. Har man lirat boll i Farstorp då vet man vad som krävs för att nå framgång i det gröna fältets schack!!

När det sen visar sig att även den nya lagledaren Anders Sigfridsson har sina fotbollsrötter i Farstorp är det bara att hoppas att herrarna Carlsson och Sigfridsson står lika stadigt när det blåser, som det undersköna utedasset ... i Farstorp. För när allt annat runt omkring rasade samman, då stod i alla fulla fjölfall skithuset kvar!!



Den alltid aktuella "grusplansredaktionen" skriver också att "Frallan" Fransson nu blir ny målvaktstränare. Han "den simkunnige" Hedbergs adept tar alltså över efter läromästaren och det kan ju inte gå fel, eller :-) ( om man bortser från kvalmatcherna, Ulvåker, 1-4. IFK Berga, 3-5 och Alingsås 5-4 )

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

  1. Tycker tränaren ser trött ut innan han ens har börjat. Hur skall detta sluta...

    SvaraRadera
  2. Hahahahaha det var du som skrev det!!
    Men nog skulle han nog ha haft en hatt och solglasögon ...

    Men det är klart bildhistorien förtäljer ju inte hur många urdruckna öl som står under sängen!!

    SvaraRadera