28 november 2007

Dagens Gäääääässss

Årets första bortaseger är ett faktum och tredje raka segern! Efter fyra tilläggsminuter blåser domarjäveln äntligen av matchen!! La Squadra Amarilla bortaslår Villa BK med 5-4.

Härligt, härligt.

Att se bandy via Goalwire, bandyförbundet, Text-tv och samtidigt lyssna på en enögd radioreporter är bland det värsta som finns ...

Huvva, huvva!!

Men desto skönare är det när man i direktsändning hör domaren blåsa av matchen.

Och tänk vilken underbar hemresa det blir för Kullen Fans och han konsthandlarn, hoppas att han har några droppar kvar i portföljen :-)

Tyvärr slutade bandyförbundets matchrapportering att fungera i den andra halvleken, men en hjälte måste nämnas. Patrik "PG" Gustafsson, som gjorde tre mål, alla i andra halvleken!!

... eller gjorde han fyra???

Även de två andra matcherna ikväll var jämna och spännande drabbningar, där Tillberga och Broberg spelade 7-7 och Falun-Motala också slutade oavgjort 5-5!

Andra bloggar om: , , , ,