18 januari 2008

Dagens Drömscenario

Ikväll spelas tre matcher i bandyns Elitserie och om man nu heter Jansson och brukar befinna sig antingen i korvkön eller filmandes på huvudläktaren på Blåsåsen, ska man nog sluta läsa här ...

För jag har ett drömscenario när det gäller mötet mellan Broberg och Västerås. Jag hoppas att det blir en tuff och hård match med ett gäng utvisningar och matchstraff till det gröna gurklaget, men när domaren blåser av matchen lyser och blinkar slutsiffrorna på matchtavlan att bortalaget vunnit med ska vi säga 8-2!

Varför detta då?

Jo två dagar senare möter ett betydligt härligt gulare lag just detta grönt fula gurklag på deras hemmais och om just dessa gurkor mer påminner om nöjda men skadeskjutna gurkburkar än om revanschsugna ättiksgurkor, så ökar ju våra chanser till att ta två viktiga poäng på bortaplan :-)
Den enes död är den andres korv- och bandybröd, som en vis grek sa redan före jul.

De två andra matcherna som spelas ikväll är Villa mot Vänersborg och Falun mot Edsbyn. Här vinner Villa och Edsbyn.

2 kommentarer:

  1. Nepp!

    Håller inte alls med.
    Vi är i större poängbehov än vad ni är!

    SvaraRadera
  2. Absolut, och egentligen .., men nu är det slut på alla vänligheter, nu har allvaret börjat och vi måste få till det på bortaplan då det i slutspelet, dit vi förhoppningsvis går, även blir en del bortamatcher :-)

    Men hjärtat säger ju självklart en annan sak, i mitt hjärta finns det inte plats för en enda gurkjävel ...

    Men.
    Sö la vi i la fam sån tjär!

    SvaraRadera