24 mars 2008

Dagens Grusplan

Om jag hade en bil, om det så bara vore en liten Folka, en gammal Amazon, en luggsliten Trabant, då skulle jag ställa in min på Clas Ohlson nyinköpta GPRS på Mörlunda. Mörlunda i Småland alltså, Mörlunda i närheten av Målilla, Mörlunda i Hultsfreds kommun, om det nu skulle finnas flera lundar som är möra, så ska det vara just detta Mörlunda. Här nedan ser du ett foto från just detta Mörlunda, ett foto som inte har det minsta med det här att göra. På bilden ser du Mörlunda Kyrka, den är säkert vacker och helt säkert värd ett besök, men det få bli en annan gång!! Det får bli en annan grusgång.



Det jag idag är ute efter i Mörlunda är en grusplan?? En grusplan som är stor nog att spela fotboll på! Det är den som jag skulle vilja stå bredvid idag. Stå där i snålblåsten och kolla in årets upplaga av "la Squadra Verde". Vetlanda FF som idag träningsspelar mot "seriekonkurrenterna" Målilla. Hur ser truppen ut? Nyförvärven, platsar dom?? Kan man redan nu skönja han den nye tränarens spelidéer!

Jag kan redan nu förstå att många frågar sig varför! Varför spelar vi mot Målilla i Mörlunda? Och som svar på det kan jag bara säga. Det gör jag också, jag undrar också över varför man tar ifrån Målillaborna denna "påskshow". Varför får inte de på världsidrott så svältfödda Målillaborna chansen att uppleva detta?? Varför Mörlunda??

Till sist måste jag även rekommendera han Linds artikelserie, "Lind gås scouting", där scoutar han våra kommande motståndare i serien. Senast i raden var det Högsby IF ...



Sa jag det??
Sa jag att den 19 april är det seriepremiär.
Divison IV Östra Elit.
Vetlanda FF vs. Berga.
På Vallen.
Huvva, huvva ...
Vetlanda FF - Fotboll som den alltid har spelats!!

//PS
Telia kämpar på sina och framför allt mina hemsidor :).
Alla ni som jagar bandyfakta.
Håll ut ...
Var god dröj ...
Just nu är det rena rama kaoset.
//DS

Uppdaterat 17:28
Målilla - VFF 0-1
Marre till Poppe, tjong 0-1!!

Telia - Personliga hemsidor 0-5



Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

  1. Målilla, det går vål inte att spela boll på den runda ovalen eller

    SvaraRadera
  2. Nej och hembygdsparken är väl för liten :) eller är det för många gamla hus!

    SvaraRadera