25 mars 2008

Dagens Party

För en stund sedan såg jag han Peter Sellers i han Blake Edwards "Oh vilket party" på en filmkanal nära mig och det är bara att hålla med, Oh vilket party det var :). Toalettscenen, "birdie nam-nam", den håller, trots att den i år faktiskt har hela 40 år i filmbranschen.

I filmen spelade och sjöng den då unga Claudine Longet och jag blev lite nyfiken på vem hon var? Hade ingen aning om vem hon var, när jag såg filmen förra gången passerade hon mest förbi på duken, men idag, idag blev jag lite nyfiken på henne. Och efter lite LongetGooglande hamnar man via IMDb och Wikipedia självklart på "Tuben" och här fanns en hel del med henne. Bland annat "The Great Song" från filmen. En helt nödig musikvideo.



För övrigt och helt apropå "Birdie Nam Nam", ni har väl inte missat Eric Ericssons "Miljonprogram för fåglar" på Kulturhusets tak?? En dockusåpa värd namnet, jag har tittat in titt som tätt sedan hösten 2007!! Hittills har jag inte sett en enda birdie nam nam, men nu är våren snart här och då ....

Andra bloggar om: , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar