31 augusti 2008

Dagens Twist

Twistflugan fortsätter.
Twistflugan pågår.
Har man en gång börjat så ...
Och.
Men.
Ska det vara twist ska det komma från Järvsö!
Ska det vara twist ska det vara Twist twist

gåsen bio
visar
Twist twist



Andra bloggar om: , , ,

17 kommentarer:

  1. Vad är det för twistad person som pratar i saxofonsolot? Inte saxofonisten, väl?

    SvaraRadera
  2. Vet inte.
    Tror att det är radioprataren.
    Hittade låten på Radio Nord via han Ronny den Gode :)

    SvaraRadera
  3. Ingen twistar som Barbro. Jag minns ett TV-program för snart 20 år sedan där Lill-Babs och Lotta Engberg gjorde återblickar till sina succeer och klädmässigt till 70-talets början. Lill-Babs twistade till Itsy, bitsy klädd i en kortkort klänning (inte riktigt musikanten) och horstövlar. Det var en vacker syn!

    SvaraRadera
  4. Ingen twistar som Barbro!!
    Kan se henne framför mig :).
    Horstövlar, man tackar!!

    SvaraRadera
  5. Ja det var säkert en eggande syn. Men hon är väl vältränad i höftpartiet.

    SvaraRadera
  6. Häftig höft om man säger så ...

    SvaraRadera
  7. En kommentar till om det där TV-programmet. Klänningen var åtsmitande och såg ut att vara i något plastmaterial och Lill-Babs hade svart peruk. Detta tillsammans med horstövlarna över knät gjorde att det såg lite fnaskigt ut - men vackert.

    Programmet vill jag minnas hette Cocktail och Lill-Babs var programledare tillsammans med Lasse Flinckman (eller vad han heter i After Dark). Hon taycker uppenbarligen om att skämta lite om sitt sexliv och vid ett tillfälle utspann sig en dialog av ungefär följande lydelse. "Det är konstigt Barbro att det aldrig blev något mellan oss två" sade Lasse. "Ja", sade Lillbabs, "det beror nog på att du har för mycket där uppe" och pekade på hans skalle, varpå han svarade: "och för lite här nere" och pekade på skrevet.

    SvaraRadera
  8. Det var vackert skrevet ..
    Har du skrevet till din flicka också??

    Fnaskigt är alltid vackert utom i Bromma!!

    SvaraRadera
  9. Här fanns det mycket Lillbabskunskap och en del små fina pikanta antydningar.

    Häftiga höfter som ofta häftat vid en karl.

    SvaraRadera
  10. Exakt, det blir mycke nöje för lite pengar, när många strör salt i stacken!

    SvaraRadera
  11. Det blir inte lätt att höfta till en kommentar om de pikanta antydningarna eftersom det var jag som drog in höftrörelserna i diskussionen. Men med full beundran för fru Svensson vill jag strö lite socker högst upp på höskullen och konstatera att det ofta tvistats om huruvida Lillbabs är en bra artist eller inte. Mitt svar är obetingat ja på den frågan! På med horstövlarna och lyd Martin Ljungs klassiska uppmaning. Fortsätt twista!

    SvaraRadera
  12. Varför blanda in Martin Ljung??
    Vad har han gjort för ont?? :)
    Men okej då, låt henne keep on twistandet!!

    SvaraRadera
  13. Minns du inte Martins skiva "Fortsätt twista" som kom ungefär samtidigt som Lillbabs "Twist, twist"? Fast jag vill ju inte se Martin i horstövlar.

    SvaraRadera
  14. Jo jag minns!
    Ville mest hålla igång denna tråd!!

    Vem vill se Martin Ljung i horstövlar, förr brukade man se honom i Östermalmshallen iförd sin vita kostym, det räcker :))

    SvaraRadera
  15. Hålla igång tråden, ja. "Hålligång i skogen" sjöng ju Barbros förste make och man kan ju undra hur mycket hålligång dessa två hade i Hälsingeskogarna - eller för att anknyta till en tidigare kommentar - i skrev och snår.
    Här finns det anledning att återkomma till ett annat TV-program med just Lasse B som programledare. Programidén var att han drev ett pensionat där artister kunde boka in sig för att repetera. En av gästerna var Lill-Babs och hon blev hänvisad till ett rum där det skulle finnas musiker. Hon kom omedelbart tillbaka och sade att det var omöjligt att repetera för det fanns bara en dragspelare "och med bara en musiker kan det ju inte bli nåt nummer". Varpå Lasse svarade med den sexuella glimten i ögat: "Det vet man aldrig".

    SvaraRadera
  16. Stackars Barbro hon har verkligen hamnat i ett fack :))

    SvaraRadera
  17. Mina berättelser kan ju tyckas sortera in Lill-Babs i ett fack men å andra sidan två program i en 50-årig TV-karriär är väl statistiskt sett inte så mycket.

    Men jag tror att det var tidningen Se som hade en stor artikel om henne inför 40-årsdagen och där stod det att hon var stor expert på att berätta fräckisar. Hon kanske är intresserad av sådana saker?

    SvaraRadera