26 maj 2009

Dagens Räddningsplatta

Igår förvandlades "Plattan" till Barnens Ö ...
Budskapet var klart.
Glasklart.
Stoppa utförsäljningen.
Stoppa stölden!
Rädda Kollo.
Rädda Barnens Ö.















Sa jag det?
Sa jag "Rädda Barnens Ö"
Sa självklart.
Självklart!!!
Självklart!!!
Självklart!!!



Vakna Sten Nordin!
Vakna!
Ni andra.
Ni andra som inte är Sten Nordin ...
.. skriv till och skriv på!!

Uppdaterade 08:12
Se inslag i ABC-sändningen 07:10

Uppdaterat 14:47
Epsteins STHLM
DN

***

6 kommentarer:

  1. Jo, jag tycker absolut att samhällsgemenskapen skall hålla med kollo. -Men jag förstår inte riktigt vad som, egentligen är på gång här med Barnens ö: som väl?? att fastigheten fortfarande skall tillhöra samhället.

    Däremot är det ruskigt att Dagens Nyheter, och webbplatsen kollen.se, CENSURERAR inlägg i debatten kring det aktuella med Barnens ö. T.ex. min kommentar till DN:s nyhetsartiklar:

    DET MÄRKLIGT! att debattörer här nedan (i Dagens Nyheter) ger uppenbart uttryck för demokrati och humanism. -Samtidigt som man ger uttryck för nazism! . . . . . . .Ni vet med t.ex. Adolf Hitlers samhällsidé, att skilja på oss människor, arier och andra individer. Detta som sedan utvecklades ända till gaskamrarna. Med att man här uttrycker skillnad på stadsboende människor, stockholmarna, och landsbygdsboende individer. Med att benämna Stockholms kommun för Stockholms stad. . . . . . . . Ni vet som vi svenska folk har kommit överens om, lagskrivit, att alla våra kommuner Sverige runt, benämnes just kommun. Å så att man ju inte kan benämna landsbygd för stad. . . . . . . . Å så DN:s skrivande journalist, som också kör Adolf Hitlers samhällsidé. -Och den aktuella kommundirektörn; att det verkligen finns anledning till att verkligen pröva hennes påståenden till sakligt för att lägga ner Barnens ö.

    B-O Gavne, Västerås 13:37 26 maj 2009

    SvaraRadera
  2. Bilderna säger mer än en gås kan kvacka ur sig?

    SvaraRadera
  3. Mer än bilder behövs inte när fjädrarna är varma!!

    SvaraRadera
  4. Kvack från Vetlanda .......

    SvaraRadera
  5. Vetlanda hade ju sitt Barnens Ö i Borgholm på Öland, men den är väl såld och/eller nerlagd!!???

    SvaraRadera
  6. Som ansvarig för kollon.se vet jag inte vad du refererar till när du säger att vi censurerat något du får gärna kontakta oss i ämnet. Vi vill inte censurera utan driva rätten till kollo för alla barn i sverige samt vara en mötesplats för dessa.

    SvaraRadera